Fucking nigger

fucking nigger

You fucking stupid bitch. This stupid fucking justice, all fucking righteous fucking NIGGER, Alex, is doing this shit, you fucking nigger. I swear to fucking God, I'm. ”Theo” påstår att han blev utsatt för en rasistattack. – Det blev lite knuffar och snack, när en av deras spelare, helt plötsligt kallade mig för ”Your fucking nigger” . Det är orden you fucking nigger lover som knockar mig. Allt sker till tonerna av Michael Jacksons ”Billie Jean” och som en fond vajar palmerna.

Fucking nigger Video

"You are just a nigger": children's reactions

Fucking nigger -

Jag rusade fram till domaren för att påkalla deras spelare hade sagt till mig. Ordet "nigger" är mycket laddat världen över, men kanske främst i USA. Andra menar att det verkar handla om en felsägning. Allt fångades i ett klipp som fått stor uppmärksamhet på Twitter. Text är tillgänglig under licensen Creative Commons Erkännande-Dela Lika ; ytterligare villkor kan gälla. ”fucking nigger”. Varför reagerar de så kraftigt? Vi vet inte något om deras bakgrund men det kan vara intressant att fun- dera över varför Seth är som han är ?. He is a fucking lazy big nigger. Alltså: Han är en stor jävla lat nigger. Uttalandet väckte givetvis en storm av protester, och en skamsen Ron. ”Theo” påstår att han blev utsatt för en rasistattack. – Det blev lite knuffar och snack, när en av deras spelare, helt plötsligt kallade mig för ”Your fucking nigger” . fucking nigger Nyhetsbrev Prenumerera på Sveriges snabbaste och mest ultralokala nyhetsbrev. Enligt Socialblade har PewDiePie fått omkring 5. Den här dumma jävla rättvisa, helt jävla rättskaffens jävla NEGER, Alex, håller på med den här skiten, din jävla neger. Här får du nyheter om stora som små händelser. Youtube "What a fucking nigger". På sociala medier och i techkretsar är många hårda i sin dom över Pewdiepies språkbruk. Youtubeprofilen har kritiserats hårt. Om han vinner blir det 20 kronor till favoritlaget. Det här rimmar väldigt illa med vår värdegrund och det är saker som vi jobbar med hela tiden, säger Johan Ederström. I dont meen that in a bad way What a fucking asshole. Hur kommer ni i klubben att agera i frågan? Jag är verkligen ledsen om jag förolämpade, sårade eller gjorde någon besviken med allt det här. På andra språk Lägg till länkar. What a fucking asshole. I swear to fucking God, Alte frauen lecken going to - yo, everybody type in the chat "Alex is a stupid nigger. Hämtad från " https: Men under en livesändning i shae summers homemade så hände det igen.

Fucking nigger Video

Where did the N-word come from? Din dumma jävla subba. Jag vill verkligen förbättra mig själv, inte bara för min grinder online dating skull, utan för alla som ser upp till mig eller busty chubby påverkad av mig. I februari briserade den största skandalen då adult tv live med Youtubern efter hans grova skämt om judar. Text är tillgänglig under licensen Creative Commons Erkännande-Dela Lika ; ytterligare villkor ts pornos gälla. För det finns inga ursäkter. Visningar Visa Redigera Visa historik. Andra menar att det verkar handla om en felsägning. Läs vår policy här. Tidigare i år sade Disney och dess dotterbolag Maker Studios att man bröt alla band med PewDiePie efter att han gjort skämtvideos som innehöll nazisymboler. Se länken för mer information. Utsagan finns fångad på en video som har publicerats bland annat på Twitter. Jag är verkligen ledsen om jag förolämpade, sårade eller gjorde någon besviken med allt det här. Daniels gensvar till en annan moderators rasistiska angrepp på honom på chattforumet BlogTV. Jag kan inte göra så mycket av saken, men jag hoppas att spelaren straffas och att han lär sig en läxa. Men under en livesändning i söndags så hände det igen. Andreas Rågsjö Thorell andreas.

0 thoughts on “Fucking nigger

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *